Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El riudebitllenc Cesk Freixas treu nou disc en el seu quinzè aniversari sobre els escenaris

El disc es titula ‘Festa Major’ i està disponible des de divendres passat.

L’integren un total de tretze peces que arriben en un dels moments creatius més brillants del cantautor penedesenc.

Amb aquest nou disc, Cesk Freixas es deslliura de totes les etiquetes per a explicar-nos relats del seu ample univers emocional, que tenen com a pal de paller i fil argumental una curiosa i alegra simbologia festiva.
‘Festa Major’ ha estat arranjat pel guitarrista Victor Nin i produït per Roger Rodés, de Medusa Estudio.

El disc està embolcallat d’un treball conceptual, de manera que cada cançó rep el títol d’un acte de festa major. El seu suport físic, una capsa de cartró que guarda postals en el seu interior, ha estat fabricat artesanalment i sense processos industrials.

El concert de presentació del disc tindrà lloc el divendres 25 de gener a les nou del vespre a l’Auditori de Barcelona, en la inauguració de l’edició d’enguany del Festival Barnasants.
Cesk Freixas, nascut a Sant Pere de Riudebitlles l’any 1984, va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat set treballs discogràfics, ha publicat dos llibres i ha dut a terme més de 1.600 actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: