Dilluns, 3 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Pla posa el nom d’Avinguda de l’1 d’Octubre a un carrer del municipi

El Pla posa el nom d’Avinguda de l’1 d’Octubre a un carrer del municipi

Es coneixerà amb aquest nom el tram que va des de la carretera BV2153 a la Plaça de Catalunya, i la decisió va ser presa per unanimitat en el ple del passat mes d’octubre.

La inauguració es va fer el passat dissabte 19 de gener al Centre Cívic del Pla del Penedès. Recordem que el passat 15 d’octubre del 2018, l’ajuntament del Pla aprovava per unanimitat donar el nom d’Avinguda de l’1 d’Octubre al tram que va des de la carretera BV2153 a la Plaça Catalunya, com a reconeixement a tantes Catalanes i Catalans que van veure trepitjats els seus drets i llibertats, tant individuals com col·lectius, l’1d’octubre del 2017.
Considerant que aquest dia restarà present a la memòria de tots els catalans i catalanes, i forma part d’una de les grans jornades històriques d’aquest país, tots els Grups Municipals del Pla, van proposar al Ple de l’Ajuntament, definir el nom de l’Avinguda 1 d’Octubre, a un nou carrer del poble.
La inauguració es va fer doncs dissabte dia 19 de gener del 2019, aprofitant les festes de Sant Sebastià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: