Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El músic Roger Mas, ha presentat a Vilafranca el seu disc “Solo Piano. Segles Lligats”

L’actuació tenia lloc el passat dissabte a l’auditori de Vinseum.

Roger Mas va néixer a Solsona però fa uns anys va venir a viure al Penedès. Aquí és on ha creat el seu darrer treball i per aquest motiu ha volgut que aquesta comarca sigui un dels primers llocs on es presenti el disc. El disc i el concert suposen un repte personal per a l’artista.

El músic ens explicava que les diferents peces que componen el disc s’inspiren en aspectes personals i molt diversos.

L’actuació s’emmarcava dins dels concerts que programa el Jazz Club de Vilafranca, una entitat que ha mantingut una gran relació amb el músic sent un dels pianistes que més vegades ha col·laborat amb el Jazz Club darrerament amb diferents formacions musicals.

De fet, però, i com explicava abans de començar el concert el president del Jazz Club, Xavier Fernández, quan l’activitat d’enguany del Jazz Club Vilafranca estava ja decidida, amb el darrer concert del dia 15 de desembre, els va arribar una generosa proposta del prestigiós pianista Roger Mas, que no van poder desaprofitar.

Per fer-ho tot plegat encara més especial Roger Mas va començar el concert amb una peça nova, acabada de composar la nit abans, que l’artista va qualificar com un bombonet adreçat al públic.

L’entrada per veure aquesta actuació tenia un preu de 5 euros i era gratuïta pels socis i col·laboradors del Jazz Club Vilafranca i els Amics de Vinseum.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: