Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El mons màgics de la intuïció, el subconscient i l’atzar de Teresa Gancedo als Trinitaris

El mons màgics de la intuïció, el subconscient i l’atzar de Teresa Gancedo als Trinitaris

Aquest divendres 25 de gener a les 8 del vespre, s’inaugura a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca l’exposició «Universum màgica», una mostra cronològica de l’artista Teresa Gancedo.

Sota el comissariat de l’historiador i crític d’art, Joan Gil Gregorio, la Sala dels Trinitaris obrirà la seva temporada de programació de les arts visuals contemporànies amb una degana de la creació plàstica.
Amb el títol «Universum mágica» es presenta una selecció d’obres de l’artista Teresa Gancedo que recull les etapes més representatives de l’artista des dels anys 1970 fins a l’actualitat i que ens permet contemplar -amb un recorregut cronològic- la riquesa, la vitalitat, la memòria i la mística d’una obra carregada de vivències personals.
La mostra a la Sala dels Trinitaris inclou pintures, dibuixos, objectes i una instal·lació realitzada per a aquesta ocasió. Un obra que ens evoca al secret màgic de la seva pintura, al caràcter emocional i silenciós dels seus dibuixos i al sentit lúdic de les seves caixes, contenidors i artefactes.
Teresa Gancedo és una artista coherent i honesta que ha creat una obra d’una desbordant imaginació. Tot allò sorprenent configura la seva
característica essencial: trobades inesperades, obscures transgressions i
sorpreses impossibles que ratlla tot allò estrany, irreal i fictici.
La inauguració tindrà lloc aquest divendres 25 de gener, a les 8 del vespre, amb la presència del seu comissari, Joan Gil, que en farà una breu presentació i de la mateixa artista, Teresa Gancedo. L’exposició romandrà oberta al públic fins al diumenge 24 de febrer a la sala dels Trinitaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: