Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El metge Jordi Flórez rep el “Pin d’Or” del Pla en agraïment al seu treball i dedicació

El metge Jordi Flórez rep el “Pin d’Or” del Pla en agraïment al seu treball i dedicació

El passat mes de desembre es va jubilar el doctor Jordi Flórez, qui va exercir durant 27 anys com a metge del consultori municipal del Pla del Penedès.

En agraïment i reconeixement al seu treball i dedicació, diumenge dia 20 de gener se li va lliurar el “Pin d’Or” amb l’escut municipal. L’acte es va fer a l’Ajuntament del Pla, en finalitzar la missa de Sant Sebastià.
Flórez va néixer a Puig-Reig, va estudiar el batxillerat a Manresa i amb 16 anys es va traslladar amb la seva família a Martorell, on es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1981. Després d’exercir en diferents municipis, l’any 1991 arriba amb la seva família al Pla del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: