Dijous, 25 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El mercat de reis ha patit la coincidència amb el dissabte de mercat

El fet que la vigília de reis caigués en dissabte va fer canviar la ubicació, ja que normalment el mercat especial de reis s’instal·la a la rambla de Sant Francesc.

El Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès va instal·lar durant dos dies, el 4 i el 5 de gener, les parades del mercat especial de reis a la part final de la Rambla de Nostra Senyora.

El fet que la vigília de reis caigués en dissabte va fer canviar la ubicació, ja que normalment el mercat especial de reis s’instal·la a la rambla de Sant Francesc.
Els artesans van començar la campanya nadalenca amb la fira del gall i han acabat amb reis amb un balanç desigual, com explica la responsable del col·lectiu Anna Subirats.

Subirats reconeixia que el canvi d’ubicació i la coincidència amb el mercat dels dissabtes havia perjudicat els paradistes.

El Mercat de Reis és, conjuntament amb la Fira del Gall, una de les grans apostes de venda dels paradistes pel període de Nadal que abasta els mesos de desembre i gener. L’objectiu dels comerciants era, tal i com especificava la pintora Montse Socias, mantenir com a mínim els resultats obtinguts al mercat de l’any passat

Des del Col·lectiu d’artesans també expliquen que la venda al carrer no viu el seu millor moment tot i que s’ha estabilitzat una mica després dels anys més durs de la crisi.

El mercat especial de reis estava format per parades de pintura, brocanters, artesania alimentària i d’artesania elaborada a partir de diferents productes i tècniques: amb articles de decoració, joieria, cosmètica, roba o bosses, per posar alguns exemples.

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: