Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat de Reis es trasllada a la Rambla de Nostra Senyora amb la incògnita de les vendes

El tradicional Mercat de Reis ha canviat aquest any el seu emplaçament de la Rambla de Sant Francesc i s’ha instal.lat a la Rambla de Nostra Senyora.

El canvi d’escenari s’ha dut a terme per a no coincidir amb el mercat setmanal dels dissabtes. La trentena de paradistes del Mercat de Reis han començat la seva activitat a primera hora del matí.

Els comerciants no saben si el nou empleçament serà beneficiós o no per les vendes. La ubicació de la Rambla de Nostra Senyora era ja molt coneguda per part dels compradors després de tants anys i això pot provocar que hi hagi menys presència de gent al nou escenari. La pintora Montse Socias, una de les paradistes, ho detallava

El Mercat de Reis és, conjuntament amb la Fira del Gall, una de les grans apostes de venda dels paradistes pel període de Nadal que abarca els mesos de desembre i gener. L’objectiu dels comerciants és, tal i com especifica la mateixa Montse Socias, mantenir com a mínim els resultats obtinguts al mercat de l’any passat

Com és habitual cada any, la trentena de parades que s’han instal.lat ofereixen tot tipus de productes i articles que van des dels més artístics fins els més funcionals. Els compradors que s’hi acostin podran adquirir des d’un quadre, fins una taça passant per elements de bijuteria o decoració.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
21:30
On tot comença
Programa casteller
22:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: