Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de teatre dels Xicots presenta «El marqués del Firal» a Cal Bolet

La representació s’emmarcava dins dels actes de les Festes de Sant Raimon, i servia per consolidar la feina que ha estat fent en els darrers mesos el grup de teatre vinculat als Xicots de Vilafranca.

Diumenge a la tarda, i en el marc de les festes d’hivern de Vilafranca, el grup de teatre dels Xicots presentava al teatre Cal Bolet aquest muntatge en el que han estat treballant des da força mesos. Una producció que ha arribat a Vilafranca després d’haver passat per diferents municipis de la comarca en els darrers mesos.
Tot just abans de començar la representació, Ramon Bernat Mestres, l’autor del text; i Manel Mena, actor i director de la companyia, explicaven que es tracta d’una tragicomèdia que es pot ambientar en qualsevol època que tracta de la temes diversos com la crítica del poder i que té també presència de la mort, un tema recorrent en totes les obres de Bernat Mestres.
Amb una escenificació senzilla i sòbria, Mena i Mestres destacaven que havien volgut donar més presència al treball dels actors.
La intenció del grup de teatre dels Xicots és continuar treballant de moment en aquest muntatge, per poder-lo portar a algun altre municipi; però també anar avançant en nous projectes que podrien ser una realitat en un futur no gaire llunyà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: