Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Hivernacle celebrarà els 20 anys de Mishima amb un concert especial a Cal Bolet

The New Raemon i Xavier Calvet completen el cartell del Festival Hivernacle 2019.

Tots els engranatges estan a punt pel Festival Hivernacle, que transforma Vilafranca per un cap de setmana , en la capital musical d’hivern del país.

És en aquest any 2019 que fa 20 anys del naixement de Mishima i això ho té en compte el festival, amb un concert especial, primer cantant en anglès i després en català. The New Raemon també visitarà l’Hivernacle amb la banda, una de les propostes catalanes amb més projecció arreu de l’estat, que ha tret disc nou “Una canción de cuna entre tempestades” . I com cada any es compta amb les novetats més fresques de la temporada, enguany amb The Bird Yellow, Xavier Calvet i Davy Lyons.

Els principals cap de cartell són els Mishima.  Del Primavera Sound al SummerStage, de Nova York, de Berlín a Donosti, Mishima van contagiar al món de “L’ànsia que cura” el 2014, i han fet un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu darrer àlbum, Ara i res.

El vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres. Els Mishima actuaran al teatre Cal Bolet de Vilafranca el dissabte 9 de febrer.

D’altra banda i després de celebrar els seus 10 anys de trajectòria amb “Quema la memoria”, The New Raemon ha fet oblidar la pèrdua d’un grup tan reivindicable com Madee.

A Vilafranca portaran les onze cançons que donen forma a “Una canción de cuna entre tempestades” en concert el divendres 8 de febrer a Cal Bolet.

També el mateix divendres actuarà Xavier Calvet , l’incombustible líder de la banda de punk-rock Bullitt.

Després d’un no parar de tocar a tot arreu amb el primer disc, arribarà a Vilafranca per primer cop per avançar també temes del que serà el seu segon disc en solitari.

D’altra banda el dissabte 9 de febrer també actuarà a Cal Bolet The Bird Yellow, el sorprenent projecte en solitari del músic Gerard Vidal Barrena, un jove de 22 anys que ha publicat el seu disc de debut, “Little Kids”, un àlbum de cadència trista que s’ha colat entre la llista de les cançons més virals a Spotify Espanya amb la cançó “Roses in the sand”.

El darrer dia del festival, el diumenge 10 de febrer actuarà al Claustre de Sant Francesc Davy Lyons, un cantautor de Wexford, Irlanda, establert a Barcelona. Els últims tres anys ha dedicat la seva vida a l’únic objectiu de dedicar-se a la música i escriure el disc “Evidence”. Filtrades a través de la tradició de musica folk de Irlanda, les seves cançons són una investigació de si mateix.

També els  djs de la casa estaran presents al festival el divendres i el dissabte a Cal Bolet.

Les entrades ja estan a la venda i es pot adquirir un abonament per a tots els concerts per 22€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: