Dijous, 25 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal se suma a l’ús del Carsharing per potenciar la mobilitat sostenible

L’acord permetrà que els treballadors i tècnics del Consell Comarcal utilitzin els vehicles de l’empresa MEC Carsharing en els seus desplaçaments per la comarca.

El Castell de Sant Martí ha acollit l’acte de presentació de l’acord al qual han arribat el Consell Comarcal, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès i l’empresa MEC Carsharing per tal de facilitar l’ús dels cotxes elèctrics en els seus desplaçaments.
Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; Sergi Vallès, president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès; i Iñaki Andía en nom de l’empresa MEC Carsharing comentaven aquest acord gràcies al qual es potencia l’ús d’aquests vehicles no contaminants i al mateix temps es fa promoció del Penedès.
Sergi Vallès, des del Consorci, explicava que és important participar en aquesta iniciativa que ajuda també a la promoció turística de la comarca i reforça l’aposta per un turisme sostenible.
Xavi Lluch per la seva banda, remarcava que des del Consell Comarcal no es podia deixar escapar aquesta oportunitat que permet refermar l’aposta per una mobilitat per sostenible. A partir d’ara doncs, els treballadors de l’ens comarcal usaran aquests vehicles per a desplaçar-se.
Un exemple de l’estalvi en l’emissió de CO2 que s’aconsegueix amb aquests vehicles el va donar de l’empresa MEC Carsharing Iñaki Andía, apuntant que en un any d’utilització per part dels treballadors de l’Ajuntament de Vilafranca s’han evitat l’emissió de 2’5 tones de CO2 a l’atmosfera.
L’ús d’aquests vehicles 100 elèctrics és a l’abats també de la ciutadania en general i es poden reservar a través de la web www.meccarsharing.com amb una senzilla aplicació a través del telèfon mòbil i s’ofereix servei a Vilafranca, Sant Sadurní i Sitges.

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic

Penedès Televisió

20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: