Dijous, 1 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de Sant Esteve de la Polifònica aquest diumenge a Penedès TV

El concert de Sant Esteve de la Polifònica d’aquest any oferia una proposta de gran interès musical, ja que incorporava la presència d’orquestra al costat de les veus del cor.

La formació convidada era l’Orquestra Barroca Catalana, que és sens dubte un dels millors conjunts de Catalunya en la seva especialitat. La primera part estava dedicada a Bach, amb la Cantata BVW 131 Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir per a cor, solistes i orquestra. Els solistes eren Matthew Thomson, tenor, i Oriol Mallart, baix, joves cantants coneguts per la seva participació al cicle barceloní Bach zum mitsingen, dedicat a la interpretació de la integral de les cantates del cantor de Leipzig.

La segona part l’obria l’orquestra amb el Concerto grosso fatto per la notte di Natale del compositor barroc Arcangelo Corelli, i seguia amb una selecció de conegudes cançons de Nadal amb acompanyament d’orquestra, amb alguns arranjaments fets per a l’ocasió pel director adjunt de la Polifònica, Miquel Villalba Castells. El concertino de l’orquestra era Santi Aubert, i la direcció del concert anava a càrrec del titular de la Polifònica, David Hernàndez Urpí.

El concert es va fer el dimecres, 26 de desembre, a l’Auditori Municipal de Vilafranca i es podrà veure a Penedès TV aquest diumenge, dia de Reis.

En una primera emissió a dos quarts de tres de la tarda i una reposició a partir de les 11 de la nit.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: