Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal organitza unes jornades lúdiques destinades a nois i noies d’entre 7 i 14 anys

Els participants fan proves d’habilitat i precisió amb aquestes pistoles que disparen petits dards lluminosos.

El teatre del Casal és escenari aquesta setmana d’unes jornades lúdiques destinades a nois i noies d’entre 7 i 14 anys d’edat basades en jocs que tenen com a denominador comú l’anomenada pistola «Nerf». Els participants fan proves d’habilitat i precisió amb aquestes pistoles que disparen petits dards lluminosos.

La iniciativa es va posar en marxa l’any passat i, després dels bons resultats obtinguts, el Casal ha apostat per tornar-la a repetir. Les jornades van començar ahir dimecres i s’allargaran tant avui com demà en horari de 5 a 8 de la tarda. Per a jugar només cal que els interessats vagin al teatre del Casal i facilitin les seves dades per a ordenar els diferents equips que es formen. El president del Casal, Miquel Angel Garcia, explicava quina és l’oferta d’aquestes jornades

La idea de tirar endavant aquest projecte va sorgir dels fills de diferents socis de l’entitat i també de socis joves que van voler buscar una alternativa lúdica pels dies de vacances que van des de Cap d’Any fins a Reis.

El fet de fer-se a cobert a l’interior del teatre del Casal és un motiu més que acosta els nois i noies fins el recinte i que provoca que els nivells de participació siguin especialment elevats.

El Casal està vivint, un any més, un període nadalenc farcit d’activitats. La setmana passada va ser el torneig infantil de bàsquet el que va endur-se el protagonisme i aquesta setmana ha agafat el relleu l’organització de les jornades lúdiques.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: