Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El barri de l’Espirall es beneficiarà d’una nova edició del projecte Treball als Barris

El barri de l’Espirall es beneficiarà d’una nova edició del projecte Treball als Barris

El servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament ha posat en marxa una nova edició de Treball als Barris a l’Espirall que inclou accions d’orientació, de formació i d’ocupació en diferents programes.

La Casa d’Oficis Cuidem acull 10 joves, menors de 25 anys i amb el Graduat en ESO, que es formaran i treballaran en l’especialitat d’atenció sociosanitària, amb la possibilitat d’obtenir el Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Durant la primera fase de sis mesos, els alumnes rebran una beca formativa i durant el segon semestre tindran l’oportunitat d’un contracte laboral per treballar en centres sociosanitaris de Vilafranca.
Els Plans d’ocupació permetran la contractació de 19 persones en atur que realitzaran tasques amb finalitat social necessàries al barri: dinamització d’infants i joves, manteniment de l’entorn natural, neteja i manteniment d’elements de via pública, suport a la consergeria d’equipaments i suport als centres educatius.
El programa Espirall, Capital humà se centrarà en la intermediació laboral, organitzant cicles de networking per posar en contacte empreses del territori amb participants de programes, i monogràfics especialitzats en la cerca activa de feina.
Per últim, el projecte Espirall, Fem Barri continuarà amb la consolidació i promoció del Banc de Temps per a l’intercanvi de coneixements, habilitats i serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: