Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 12è calendari social de Mas Albornà celebra els 50 anys de la Fundació amb Quim Mas Ferrer

Al desembre sortia a la llum el 12è calendari social que promou la Fundació Mas Albornà, el qual porta per títol “Per molts anys” i compta amb la participació del televisiu actor Quim Masferrer.

En aquesta dotzena edició, doncs, un “foraster” ben conegut per tots visita la gran família Mas Albornà, descobrint els seus racons i la seva “bona” gent. 12 fotografies on apareix acompanyat amb les persones de Mas Albornà fotografiades a diferents espais on la fundació treballa arreu de la comarca, des de Vilafranca amb la parada d’embotits Mallart 1916-Mas Albornà del mercat de la carn  fins a les Cabanyes amb la llar residència, passant per Sant Pere Molanta amb la Bugaderia o Santa Margarida i els Monjos amb la neteja viària. La culminació de la celebració del 50 aniversari rau en una fotografia de celebració al voltant d’un immens pastís d’aniversari.

El calendari 2019 té com a eix temàtic la celebració dels 50 anys de creació de la Fundació i totes i cadascuna de les pàgines es fa al·lusió a aquesta efemèride amb la incorporació del número 50.

Com a novetat, aquest calendari incorpora un cupó de descompte per la compra de productes que elabora Mas Albornà sota la marca Mallart 1916.

Com cada any, a més, el calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre i es realitza gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents professionals. Així, tant el fotògraf, Toni Galitó,  com Maria Jesús Azor al disseny gràfic i creatiu, són els encarregats enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra a la tasca de la Fundació.

El calendari es distribueix gratuïtament a través d’un encartament així com els punts propis de Mas Albornà, als establiments Mallart 1916-Mas Albornà del Mercat de la Carn de Vilafranca i del carrer de la Pedragosa número 15 de La Llacuna i també al Quiosc de l’Hospital Comarcal a Vilafranca.

La Fundació Mas Albornà treballa des de 50 anys a crear oportunitats d’integració social i laboral a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès. El calendari social està pensat per ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: