Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Eduard Amigó Cuscó exposa la seva obra “Matinals Vilafranquines. Història Paral·lela” al Casal

L’obra presenta els troncs de plataners com a un centre identificatiu vilafranquí i mostra com les estructures biològiques enriqueixen l’espai urbà i el fan més orgànic.

Aquest dijous al vespre tenia lloc la inauguració de l’exposició “Matinals Vilafranquines. Història Paral·lela” al vestíbul del Casal Societat La Principal amb presència del mateix autor i membres de la junta del Casal. Aquesta mostra del vilafranquí Eduard Amigó Cuscó presenta els troncs de plataners com a un centre identificatiu vilafranquí i mostra com les estructures biològiques enriqueixen l’espai urbà i el fan més orgànic, esdevenint una extensió dels propis vianants. Des del Casal estan contents d’acollir aquesta exposició.

Es tracta d’una obra que mostra la fascinació d’Amigó per la natura més quotidiana, relacionant-se amb ella d’una forma estètica però també pràctica, utilitzant la mateixa terra com a material pictòric.

L’exposició està oberta al públic des d’aquest dijous 10 de gener fins al proper 17 de febrer i es podrà visitar de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre al vestíbul del Teatre.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: