Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eduard Amigó Cuscó exposa la seva obra “Matinals Vilafranquines. Història Paral·lela” al Casal

L’obra presenta els troncs de plataners com a un centre identificatiu vilafranquí i mostra com les estructures biològiques enriqueixen l’espai urbà i el fan més orgànic.

Aquest dijous al vespre tenia lloc la inauguració de l’exposició “Matinals Vilafranquines. Història Paral·lela” al vestíbul del Casal Societat La Principal amb presència del mateix autor i membres de la junta del Casal. Aquesta mostra del vilafranquí Eduard Amigó Cuscó presenta els troncs de plataners com a un centre identificatiu vilafranquí i mostra com les estructures biològiques enriqueixen l’espai urbà i el fan més orgànic, esdevenint una extensió dels propis vianants. Des del Casal estan contents d’acollir aquesta exposició.

Es tracta d’una obra que mostra la fascinació d’Amigó per la natura més quotidiana, relacionant-se amb ella d’una forma estètica però també pràctica, utilitzant la mateixa terra com a material pictòric.

L’exposició està oberta al públic des d’aquest dijous 10 de gener fins al proper 17 de febrer i es podrà visitar de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre al vestíbul del Teatre.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: