Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es projectarà el documental Refugeless al Casal Popular

L’Assemblea Feminista La Ruda projectarà el proper dissabte, 12 de gener, a les set de la tarda al Casal Popular de Vilafranca el documental Refugeless (Sense refugi).

Aquest reportatge retrata la crisi humanitària de les migracions forçades a Europa com a conseqüència dels conflictes bèl·lics oberts a països com Iran, Iraq, Afganistan o Síria. Refugeless dóna veu a una sèrie de refugiades que es troben a països europeus com Alemanya, Suècia, Sèrbia o Hongria, entre d’altres.

A continuació, Clara Calvet i Alba Anjana Ràfols, dues voluntàries a Atenes, faran una ponència per relatar la seva experiència i punts de vista sobre una situació que coneixen de primera mà. Les dues ponents explicaran la situació polítco-social en què es troben aquestes

persones, i també convidaran al debat i a la reflexió de les assistents.

La finalitat de l’acte és informar i visibilizar aquesta realitat tan complexa, al mateix temps que pretén donar a conèixer a on es destinaran part dels beneficis del Calendari de Bruixes 2019 que ha elaborat el col·lectiu penedesenc, i que serà a una casa d’acollida de refugiades del barri d’Exharcia, a la ciutat d’Atenes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: