Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

David Monteagudo publica el 13 de febrer el llibre “de receptes” ‘Si quieres que te quieran’

No es tracta d’un llibre de receptes de cuina convencional tot i que el lector o lectora podria cuinar-les perfectament llegint-ne el text.

A ‘Si quieres que te quieran’, l’escriptor vilafranquí ha plasmat 14 receptes que cuina habitualment a casa a través de 14 relats literaris. Uns relats que adopten diverses formes, prosa, carta o fins i tot teatre, i que estan protagonitzats per diferents personatges en cada cas.

David Monteagudo explica que és un tipus de llibre peculiar, entre el relat i la recepta. Però la seva principal característica és l’amor que traspua per la cuina, els sabors, les aromes, les textures… i pel fet, entre amorós i narcisista, de cuinar per a altres.

Monteagudo cuina cada dia per a la seva família i, sovint, per a amics que convida a casa. També per a l’alumnat dels tallers literaris que imparteix, que aprofiten el descans per tastar la famosa truita de l’escriptor.

En alguna ocasió li havien demanat les seves receptes, que no tenia escrites, i, en plasmar-les per escrit, va veure la possibilitat de fer-ne un llibre.

Una de les condicions de les receptes que apareixen a ‘Si quieres que te quieran’ és que són plats que l’escriptor domina i que ha cuinat moltes vegades: truita de patates, arròs amb pollastre o vichyssoise, per exemple.

El llibre surt publicat amb Rata Books el proper 13 de febrer en castellà i en català sota el títol ‘Si vols que t’estimin’. Per primer cop ha estat el mateix Monteagudo qui n’ha fet la traducció al català.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Les golfes de Can Rovell
Capítol 4 / Capítol 5

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: