Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat defensa la filosofia de la marca i es compromet a seguir treballant pel territori

Els elaboradors que formen part de Corpinnat són Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet i Mas Candí.

Els nou cellers que integren la marca col·lectiva de Vins Escumosos de Qualitat Corpinnat van formalitzar aquest dimecres la seva baixa com a elaboradors de cava al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava. La decisió la van prendre en no arribar a un acord amb el Consell Regulador per conviure com a marca dins del Cava, ja que aquest acord inclouria renunciar a la delimitació territorial, el reglament d’ús o els controls de qualitat externs, qüestions que formen part de la filosofia essencial de la marca.

Corpinnat ha anunciat que les primeres ampolles de vi escumós sota el nom de la marca col·lectiva sortiran al mercat aquesta primavera. Un dels membres fundadors de Corpinnat, Ton Mata, destaca que és un moment de cert dol però també d’il·lusió per la nova etapa que comença.

Un altre dels fundadors, Xavier Nadal, posa l’accent en la filosofia de producció que defensa Corpinnat. Una filosofia que posa en valor la tasca de tots els implicats en el procés d’elaboració del producte per enaltir-lo com a producte de màxima qualitat.

Des de Corpinnat expliquen que mantenen relacions cordials amb el Consell Regulador del Cava, així com la DO Penedès, sota l’empara de la qual hi ha els escumosos Clàssic Penedès. En aquest sentit destaquen que no tanquen cap porta, sempre i quan l’objectiu sigui la defensa del territori.

Els elaboradors que formen part de Corpinnat són Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet i Mas Candí.

Comunicat Corpinnat sobre la sortida del mercat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: