Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de reordenació de la travessera urbana de la BV-2154 a Pla de Penedès

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de reordenació de la travessera urbana de la carretera al nucli de Bonavista del Pla.

Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 31.695 euros i un termini d’execució de dos mesos, consisteixen en reduir la calçada a un sol carril de circulació, mitjançant pintura i senyalització vertical, sense afectar la cuneta i voreres existents.

L’actuació té com a finalitat millorar la seguretat viària de la zona a partir de construir un pas alternatiu de vehicles amb prioritat de pas mitjançant pintura i senyalització vertical. Amb aquestes obres s’amplia la zona destinada als vianants afavorint la seva seguretat, es col·loquen jardineres per evitar que els vehicles aparquin a les entrades de les cases i es trasllada la plataforma de creuament de vianants al centre del nucli urbà.

Actualment, la travessera de la carretera és un vial de doble sentit de circulació que travessa el nucli urbà de Bonavista. La manca d’espai entre la sortida dels habitatges i la calçada ha provocat inseguretat als veïns que temien ser atropellats al sortir de casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: