Dijous, 25 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Bons resultats de la fàbrica de joguines de Patge Raimon

El primer any de la fàbrica de joguines de Patge Raimon es va tancar divendres amb una valoració molt positiva.

Més de 2.500 persones han visitat la fàbrica de joguines del Patge Raimon en set dies, des que va obrir portes el 27 de desembre i fins aquest divendres passat, 4 de gener. Els comentaris que s’han recollit de tots aquells que va van visitar han estat molt positius.

També el patge Raimon n’està molt satisfet i li agradaria que es pogués repetir l’experiència.

Fa 15 anys que ve a Vilafranca el patge Raimon i enguany ha volgut ensenyar als infants la seva Fàbrica de Joguines, el lloc màgic d’on surt tot allò que la canalla demana als Reis d’Orient.

Després de tants anys de secrets compartits, al patge Raimon li ha fet  il·lusió que els nens i nenes coneguessin aquest espai que ningú havia vist mai.

La Fàbrica de Joguines s’ha pogut visitar els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de cinc de la tarda a les vuit del vespre i l’assignació de les entrades es va fer per ordre d’inscripcions, esgotant les places disponibles en quatre dies.

Des del Servei de Cultura es valora de forma molt positiva el resultat de l’experiència, però s’apunta que caldrà analitzar tots els condicionants per acabar de decidir si es podrà repetir l’any vinent.

Tot allò que es veia dins de la Fàbrica de Joguines era secret. Per no trencar la màgia no estava permès fer fotografies durant la visita.

La durada aproximada de la visita era de 20 minuts, en grups de 30 persones amb prioritat per els infants. Els menors no podien entrar sols però només podien anar acompanyats d’una persona adulta per cada grup familiar.

A la fàbrica, el patge Raimon estava treballant i no podia recollir cartes. La recollida de cartes es va fer, com cada any, a les Associacions de Veïns dels diferents barris de la vila.

 

 

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: