Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Bernabé Dalmau, parlarà de Pau VI i Òscar Romero a la primera conferència dels Grups de Diàleg

Aquest proper dilluns comença el curs 2019 dels Grups de Diàleg de les parròquies de Vilafranca.

L’organització de les sessions va a càrrec d’un equip de voluntaris, format per unes set persones, en coordinació amb el rector de Santa Maria, mossèn Xavier Aymerich. Cada any organitzen un cicle de xerrades entre gener i juny, que combina temes de formació estrictament cristiana amb altres aspectes que poden tenir un interès més general.

L’objectiu és donar formació per actualitzar-se i reflexionar.

Alguns dels aspectes que es tracten estan més adreçats a aprofundir en la fe, però totes les xerrades s’organitzen de forma oberta, sense voluntat de ser excloents.

Per la seva banda mossèn Xavier Aymerich mostra la satisfacció de poder oferir un programa de conferències amb ponents d’alt nivell i destaca que les xerrades tenen també un espai per al debat obert entre els participants.

L’objectiu de la parròquia amb aquestes activitats és oferir formació.

El curs començarà aquest proper dilluns, 21 de gener, amb una conferència sobre “Pau VI i Òscar Romero”, a càrrec del monjo de Montserrat, Bernabé Dalmau. Xavier Aymerich assenyala la importància d’aquestes dues personalitats, que des del passt mes d’octubre són sants.

Com totes les conferències del curs la xerrada començarà a les nou del vespre i es fa a la sala Mossèn Vinyeta.

El mes de febrer la professora de psicologia, Clara Gomis, parlarà de com acompanyar la família en la malaltia i en el dol. El mes de març es tractarà el tema de les Ecoparròquies, a l’abril el teòleg Oriol Tuñí parlarà de l’evangeli de Joan. Al mes de maig el tema a tractar serà la felicitat i la santedat segons el papa Francesc, amb una confarència del capellà i periodista Francesc Romeu i la darrera de les conferències anirà a càrrec del doctor en biologia Ramon Nogués que parlarà de quin futur té la religió a casa nostra.

 

 

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
06:45
40 hectàrees
Introducció
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: