Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bernabé Dalmau, parlarà de Pau VI i Òscar Romero a la primera conferència dels Grups de Diàleg

Aquest proper dilluns comença el curs 2019 dels Grups de Diàleg de les parròquies de Vilafranca.

L’organització de les sessions va a càrrec d’un equip de voluntaris, format per unes set persones, en coordinació amb el rector de Santa Maria, mossèn Xavier Aymerich. Cada any organitzen un cicle de xerrades entre gener i juny, que combina temes de formació estrictament cristiana amb altres aspectes que poden tenir un interès més general.

L’objectiu és donar formació per actualitzar-se i reflexionar.

Alguns dels aspectes que es tracten estan més adreçats a aprofundir en la fe, però totes les xerrades s’organitzen de forma oberta, sense voluntat de ser excloents.

Per la seva banda mossèn Xavier Aymerich mostra la satisfacció de poder oferir un programa de conferències amb ponents d’alt nivell i destaca que les xerrades tenen també un espai per al debat obert entre els participants.

L’objectiu de la parròquia amb aquestes activitats és oferir formació.

El curs començarà aquest proper dilluns, 21 de gener, amb una conferència sobre “Pau VI i Òscar Romero”, a càrrec del monjo de Montserrat, Bernabé Dalmau. Xavier Aymerich assenyala la importància d’aquestes dues personalitats, que des del passt mes d’octubre són sants.

Com totes les conferències del curs la xerrada començarà a les nou del vespre i es fa a la sala Mossèn Vinyeta.

El mes de febrer la professora de psicologia, Clara Gomis, parlarà de com acompanyar la família en la malaltia i en el dol. El mes de març es tractarà el tema de les Ecoparròquies, a l’abril el teòleg Oriol Tuñí parlarà de l’evangeli de Joan. Al mes de maig el tema a tractar serà la felicitat i la santedat segons el papa Francesc, amb una confarència del capellà i periodista Francesc Romeu i la darrera de les conferències anirà a càrrec del doctor en biologia Ramon Nogués que parlarà de quin futur té la religió a casa nostra.

 

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: