Dijous, 25 d'abril de 2019
Ràdio Vilafranca

Bernabé Dalmau, parlarà de Pau VI i Òscar Romero a la primera conferència dels Grups de Diàleg

Aquest proper dilluns comença el curs 2019 dels Grups de Diàleg de les parròquies de Vilafranca.

L’organització de les sessions va a càrrec d’un equip de voluntaris, format per unes set persones, en coordinació amb el rector de Santa Maria, mossèn Xavier Aymerich. Cada any organitzen un cicle de xerrades entre gener i juny, que combina temes de formació estrictament cristiana amb altres aspectes que poden tenir un interès més general.

L’objectiu és donar formació per actualitzar-se i reflexionar.

Alguns dels aspectes que es tracten estan més adreçats a aprofundir en la fe, però totes les xerrades s’organitzen de forma oberta, sense voluntat de ser excloents.

Per la seva banda mossèn Xavier Aymerich mostra la satisfacció de poder oferir un programa de conferències amb ponents d’alt nivell i destaca que les xerrades tenen també un espai per al debat obert entre els participants.

L’objectiu de la parròquia amb aquestes activitats és oferir formació.

El curs començarà aquest proper dilluns, 21 de gener, amb una conferència sobre “Pau VI i Òscar Romero”, a càrrec del monjo de Montserrat, Bernabé Dalmau. Xavier Aymerich assenyala la importància d’aquestes dues personalitats, que des del passt mes d’octubre són sants.

Com totes les conferències del curs la xerrada començarà a les nou del vespre i es fa a la sala Mossèn Vinyeta.

El mes de febrer la professora de psicologia, Clara Gomis, parlarà de com acompanyar la família en la malaltia i en el dol. El mes de març es tractarà el tema de les Ecoparròquies, a l’abril el teòleg Oriol Tuñí parlarà de l’evangeli de Joan. Al mes de maig el tema a tractar serà la felicitat i la santedat segons el papa Francesc, amb una confarència del capellà i periodista Francesc Romeu i la darrera de les conferències anirà a càrrec del doctor en biologia Ramon Nogués que parlarà de quin futur té la religió a casa nostra.

 

 

 

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: