Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Avança l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge d’Olèrdola

Avança l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge d’Olèrdola

Les reunions de treball entre l’equip redactor i tècnics i polítics de l’Ajuntament s’aniran succeint en els propers mesos fins a definir, abans d’acabar la primavera, el Pla d’Actuació Municipal.

Aquest dilluns s’ha fet la primera de les reunions conjuntes de treball entre l’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació per avançar en l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal d’Habitatge d’Olèrdola.
Entre els participants a la reunió, es comptava amb l’assistència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i la regidora d’habitatge, Arantxa Torres. El Pla es realitza gràcies al suport facilitat per la Diputació i és un document molt necessari per fixar polítiques públiques d’habitatge promogudes des de l’Ajuntament per a evitar que els joves del municipi
marxin a causa dels elevats preus. Arantxa Torres així ho assenyalava, tot subratllant que el Pla preveu incloure mesures efectives per assolir aquest propòsit principal.
El Pla d’Actuació es preveu tenir redactat abans de l’estiu i un cop elaborat s’exposaran les seves conclusions en trobades de participació ciutadana.
La fase inicial de recollida de dades que fonamenti una diagnosi de la situació de l’habitatge a Olèrdola està molt avançada, segons assenyalava Torres. Durant la reunió, els tècnics de la Diputació han posat de manifest les dificultats que tenen els joves per trobar habitatge assequible a Olèrdola, amb situacions que així ho determinen com l’elevat preu del sòl
edificable. Una de les conseqüències d’aquesta realitat és l’envelliment creixent de la població del municipi.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

21:30
Pica lletres
Escola Sant Josep A (Vilafranca) - Institut Milà i Fontanals A (Vilafranca)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: