Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana hi ha alguns talls de trànsit a Vilafranca, per obres

Avui està tallat al trànsit el c/ Sarriera, entre el c/ Cortina i el c/ Dr. Janer. El motiu és la reparació de la teulada d’un edifici privat.

El tall abasta de les 9 del matí a les cinc de la tarda.

D’altra banda aquesta setmana estarà tallada al trànsit la cruïlla del c/ Sant Joan amb la rambla de Nostra Senyora. El motiu és la reparació de les pilones d’accés a l’illa de vianants. El tall és des de dilluns i fins divendres les 24h del dia. Durant aquest període l’accés a les places de la Vila i de Sant Joan és o bé a través de la pl. Llorens i Barba, el c/ de la Palma i el c/ Sant Joan o bé pel c/ de la Cort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: