Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de piano de Vilafranca fan un intercanvi amb joves de Capellades

Dissabte al matí l’Auditori de l’Ateneu acollia el concert amb el que es posava el punt i final a l’intercanvi d’alumnes de piano de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet i l’escola de Capellades.

Un seguit de trobades que des de l’escola Maria Dolors potencien per facilitar que els alumnes d’un instrument que sovint toca sol, pugui fer-ho amb d’altres.
Montse Rios, professora de piano de la Dolors Calvet, explicava que l’any passat van anar ells a Capellades i que ara es feia la tornada. La co-directora de l’escola de música de Capellades, Montserrat Sabater, explicava que els alumnes preparen de manera individual una peça a la seva escola, que després han practicat conjuntament abans d’interpretar-la.
Rios també recordava que fa temps que van mantenint contacte entre les dues escoles, i que aquests intercanvis sempre son profitosos per ampliar coneixements i la possibilitat que els alumnes coneguin i vegin altres experiències. Una trobada que a més els obliga a esforçar-se una mica més.
En definitiva és una bona ocasió per sortir del que és l’activitat acadèmica habitual del curs i afrontar nous reptes com com tocar en públic i fer-ho amb companys diferents dels ja coneguts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: