Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Alba Ràfols explicarà la seva experiència amb les refugiades a Atenes dissabte al Casal Popular

La xerrada acompanyarà la projecció del documental Refugeless, i s’hi podran adquirir també els calendaris solidaris editats per La Ruda que recull fons per el projecte en que treballa Ràfols.

L’Assemblea Feminista La Ruda vol conscienciar sobre les dificultats que encara viuen les persones refugiades a Europa que fugen de diferents conflictes en els seus països d’origen. Ho farà aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda en un acte al Casal Popular de Vilafranca en que es projectarà el documental «Refugeless (sense refugi) i la xerrada que oferiran Alba Ràfols i Clara Calvet. Ambdues són voluntàries a Atenes en una casa d’acollida per a persones refugiades. Es tracta d’una casa ocupada i autogestionada, com ha explicat Alba Ràfols en el decurs del Penedès en Xarxa d’aquest dijous. Es mostrava agraïda per el suport que rebran des del Penedès amb la venda del calendari que ha editat La Ruda, ja que recordava què malgrat la crisi dels refugiats i la seva arribada a Grècia continua, ha quedat en l’oblit de molta gent.
Alba Ràfols també comentava que des dels voluntaris que treballen a Grècia es veu també amb preocupació el gir cap a la dreta que s’està donant en molts països, com per exemple Itàlia, i temen el que pot passar en les properes eleccions que se celebraran properament al país hel·lènic.
Des de la Ruda, Cristina Gallardo que ha coordinat el calendari solidari, comentava que no van tenir dubtes a l’hora de triar el projecte en que treballa l’Alba per destinar-hi part dels recursos de la seva venda.
El calendari es podrà trobar dissabte al Casal Popular, i de moment ja se n’han fet tres edicions.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: