Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Alba Ràfols explicarà la seva experiència amb les refugiades a Atenes dissabte al Casal Popular

La xerrada acompanyarà la projecció del documental Refugeless, i s’hi podran adquirir també els calendaris solidaris editats per La Ruda que recull fons per el projecte en que treballa Ràfols.

L’Assemblea Feminista La Ruda vol conscienciar sobre les dificultats que encara viuen les persones refugiades a Europa que fugen de diferents conflictes en els seus països d’origen. Ho farà aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda en un acte al Casal Popular de Vilafranca en que es projectarà el documental «Refugeless (sense refugi) i la xerrada que oferiran Alba Ràfols i Clara Calvet. Ambdues són voluntàries a Atenes en una casa d’acollida per a persones refugiades. Es tracta d’una casa ocupada i autogestionada, com ha explicat Alba Ràfols en el decurs del Penedès en Xarxa d’aquest dijous. Es mostrava agraïda per el suport que rebran des del Penedès amb la venda del calendari que ha editat La Ruda, ja que recordava què malgrat la crisi dels refugiats i la seva arribada a Grècia continua, ha quedat en l’oblit de molta gent.
Alba Ràfols també comentava que des dels voluntaris que treballen a Grècia es veu també amb preocupació el gir cap a la dreta que s’està donant en molts països, com per exemple Itàlia, i temen el que pot passar en les properes eleccions que se celebraran properament al país hel·lènic.
Des de la Ruda, Cristina Gallardo que ha coordinat el calendari solidari, comentava que no van tenir dubtes a l’hora de triar el projecte en que treballa l’Alba per destinar-hi part dels recursos de la seva venda.
El calendari es podrà trobar dissabte al Casal Popular, i de moment ja se n’han fet tres edicions.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Les golfes de Can Rovell
Capítol 4 / Capítol 5

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: