Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Alba Ràfols explicarà la seva experiència amb les refugiades a Atenes dissabte al Casal Popular

La xerrada acompanyarà la projecció del documental Refugeless, i s’hi podran adquirir també els calendaris solidaris editats per La Ruda que recull fons per el projecte en que treballa Ràfols.

L’Assemblea Feminista La Ruda vol conscienciar sobre les dificultats que encara viuen les persones refugiades a Europa que fugen de diferents conflictes en els seus països d’origen. Ho farà aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda en un acte al Casal Popular de Vilafranca en que es projectarà el documental «Refugeless (sense refugi) i la xerrada que oferiran Alba Ràfols i Clara Calvet. Ambdues són voluntàries a Atenes en una casa d’acollida per a persones refugiades. Es tracta d’una casa ocupada i autogestionada, com ha explicat Alba Ràfols en el decurs del Penedès en Xarxa d’aquest dijous. Es mostrava agraïda per el suport que rebran des del Penedès amb la venda del calendari que ha editat La Ruda, ja que recordava què malgrat la crisi dels refugiats i la seva arribada a Grècia continua, ha quedat en l’oblit de molta gent.
Alba Ràfols també comentava que des dels voluntaris que treballen a Grècia es veu també amb preocupació el gir cap a la dreta que s’està donant en molts països, com per exemple Itàlia, i temen el que pot passar en les properes eleccions que se celebraran properament al país hel·lènic.
Des de la Ruda, Cristina Gallardo que ha coordinat el calendari solidari, comentava que no van tenir dubtes a l’hora de triar el projecte en que treballa l’Alba per destinar-hi part dels recursos de la seva venda.
El calendari es podrà trobar dissabte al Casal Popular, i de moment ja se n’han fet tres edicions.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: