Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Xerrada informativa sobre lleure educatiu i sociocultural per a joves de Vilafranca

Xerrada informativa sobre lleure educatiu i sociocultural per a joves de Vilafranca

La xerrada es va fer al nou espai per a joves ubicat a l’antic mercat de la Pelegrina, al barri de l’Espirall, i s’emmarcava dins de les activitats de La Casa dels Oficis La Mainada II.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de la Casa d’Oficis La Mainada II, va organitzar una xerrada informativa al voltant del sector del lleure educatiu, per a joves de Vilafranca que s’estan formant en aquest àmbit.
La xerrada va ser conduïda per Pep Montes, gerent d’ACELLEC-Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, que agrupa més de seixanta empreses que presten serveis en l’àmbit del lleure educatiu i sociocultural. És l’associació patronal de referència en el sector i des que es va crear, l’any 2001, és interlocutora de l’administració i dels diferents agents socials que tenen a veure amb el seu àmbit d’actuació.
Pep Montes va remarcar la vessant educativa que es desenvolupa en totes les accions de lleure infantil i juvenil i va explicar quins són els requisits formatius i aptitudinals que han de tenir els professionals que s’hi dediquen, tot posant en valor aquesta tasca. També va presentar als joves la web de l’associació i la borsa de treball que gestionen.
La xerrada es va fer al nou espai per joves ubicat a l’antic mercat de la Pelegrina, i va comptar amb la participació de joves de la Casa d’Oficis i del projecte Tresca Jove de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
05:15
40 hectàrees
Introducció
05:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: