Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Xerrada informativa sobre lleure educatiu i sociocultural per a joves de Vilafranca

Xerrada informativa sobre lleure educatiu i sociocultural per a joves de Vilafranca

La xerrada es va fer al nou espai per a joves ubicat a l’antic mercat de la Pelegrina, al barri de l’Espirall, i s’emmarcava dins de les activitats de La Casa dels Oficis La Mainada II.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de la Casa d’Oficis La Mainada II, va organitzar una xerrada informativa al voltant del sector del lleure educatiu, per a joves de Vilafranca que s’estan formant en aquest àmbit.
La xerrada va ser conduïda per Pep Montes, gerent d’ACELLEC-Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, que agrupa més de seixanta empreses que presten serveis en l’àmbit del lleure educatiu i sociocultural. És l’associació patronal de referència en el sector i des que es va crear, l’any 2001, és interlocutora de l’administració i dels diferents agents socials que tenen a veure amb el seu àmbit d’actuació.
Pep Montes va remarcar la vessant educativa que es desenvolupa en totes les accions de lleure infantil i juvenil i va explicar quins són els requisits formatius i aptitudinals que han de tenir els professionals que s’hi dediquen, tot posant en valor aquesta tasca. També va presentar als joves la web de l’associació i la borsa de treball que gestionen.
La xerrada es va fer al nou espai per joves ubicat a l’antic mercat de la Pelegrina, i va comptar amb la participació de joves de la Casa d’Oficis i del projecte Tresca Jove de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de Sant Bernat
18:45
El reportatge
Mostra de teatre Infantil. Fem 20 anys!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: