Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una concentració ha expressat la indignació per l’assassinat de Laura Luelmo

La concentració també volia expressar el rebuig a l’arxivament de la causa de les jornaleres marroquines de Huelva.

L’assemblea feminista La Ruda convocava aquest dimarts al vespre la ciutadania per mostrar el rebuig i la indignació per l’assassinat de la professora Laura Luelmo perpretat, segons publiquen diversos mitjans, per un veí que ja havia matat una altra dona en el passat. La concentració també volia expressar el rebuig a l’arxivament de la causa de les jornaleres marroquines de Huelva, que havien denunciat el seu cap per assetjament i abús sexual, en considerar el jutge que “no apareix degudament justificada la perpretació del delicte”.
Des de La Ruda volen denunciar una justícia que consideren “patriarcal i racista” i defensar totes les dones per igual.

L’assemblea feminista reclamava més implicació de la ciutadania en les mobilitzacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: