Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou videomapping promociona l’activitat comercial a Vilafranca durant aquestes festes

Des d’aquest dissabte i fins el 4 de gener al centre de Vilafranca s’afegeix un element més d’ambientació nadalenca.

Es tracta del videomapping que per tercer any consecutiu es projecta a la plaça de la Vila, sobre la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Vilafranca.

El mapping es va inaugurar aquest dissabte passat a dos quarts de set de la tarda amb molta expectació de la gent que omplia la plaça.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, destaca que l’activitat té una certa complexitat, però que val la pena, perquè té molt bona resposta del públic.

L’ajuntament treu a concurs públic l’execució del mapping.

El videomapping d’enguany juga amb imatges típiques del Nadal, amb moviment que aprofiten l’estructura de la façana de l’edifici municipal. Hi ha músiques també típiques, modernes i tradicionals. Però també elements identificadors del folklore i la cultura Vilafranca, com els castells o  un curiós ball de pastorets, guarnits amb vestuari propi dels patges nadalencs.

Es fan dues projeccions diàries, a dos quarts de set i a dos quarts de vuit de la tarda. Des d’avui i fins el darrer dia d’aquest any, excepte per Nadal i Sant Esteve. També es faran projeccions els dies 2,3 i 4 de gener.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: