Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres oficines de CaixaBank de l’Alt Penedès han participat a la iniciativa l’Arbre dels Somnis

Els arbres han estat instal·lats a moltes de les oficines de CaixaBank des del 10 de desembre fins aquest divendres.

CaixaBank ha posat en marxa l’Arbre dels Somnis, una iniciativa perquè més de 21.000 nens i nenes de tot l’estat en risc d’exclusió social puguin rebre un regal durant les properes festes de Nadal. L’acció busca mobilitzar de forma massiva la ciutadania per tal que, juntament amb més de 300 entitats socials, facin realitat una petita il·lusió de les persones més vulnerables de la nostra societat.

A l’Alt Penedès han participat a la iniciativa tres oficines: dues de Vilafranca i una de Sant Sadurní d´Anoia. Totes han penjat a l’Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 60 nens i nenes que han fet arribar la seva carta a diverses entitats socials del territori.
A l’Store Vilafranca de la Plaça Sant Joan, el director de l’oficina Jonatan Romero, explicava aquest dijous com funciona l’Arbre dels Somnis.

Cada Arbre dels Somnis està fabricat en cartró reciclat, fa prop de dos metres d’alçada i té 20 boles. A cadascuna està escrit el nom i l’edat d’un nen o nena. Tots han escrit la seva pròpia carta als Reis, en la que demanen un obsequi, una joguina o roba i aquest és el regal que es comprarà per a cadascun. A l’Store Vilafranca han aconseguit cobrir els vint regals de l’arbre gràcies a les aportacions dels clients.

Els arbres han estat instal·lats a moltes de les oficines de CaixaBank des del 10 de desembre fins aquest divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: