Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Teresa Jordà mostra el suport al projecte Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès

Teresa Jordà mostra el suport al projecte Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès

El passat 28 de novembre, es va presentar l’associació Camí Ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès al Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Jutglar.

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que va mostrar el seu suport al projecte, que té com a principals objectius reivindicar la transhumància, preservar el patrimoni relacionat amb els camins ramaders i promocionar turísticament, de manera sostenible, l’àrea per on passa la ruta.

Els alcaldes de Lluçà, Joan Carles Solé, el de Llívia, Elies Nova, i el regidor de Medi Ambient, Patrimoni i Turisme de Santa Margarida i els Monjos, Andreu Clemente, com a municipis impulsors de l’associació, van posar en valor la importància del projecte del Camí ramader de Marina, en el què porten treballant fa tres anys i que ara pren un nou impuls amb la presentació de l’associació i la seva obertura a tots els municipis per on passa la ruta.

A la presentació van assistir representants de més de deu ajuntaments per on transcorre la ruta del camí ramader de Marina i que ja estan formalitzant l’adhesió a l’associació. Del total de 51 localitats per on passa la ruta principal, ja han mostrat interès en formar part de l’associació una vintena d’ajuntaments. Encara queda visitar i presentar el projecte a la resta de poblacions, a l’espera que es vagin adherint tots aquests municipis en els propers mesos.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: