Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Teresa Jordà mostra el suport al projecte Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès

Teresa Jordà mostra el suport al projecte Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès

El passat 28 de novembre, es va presentar l’associació Camí Ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès al Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Jutglar.

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que va mostrar el seu suport al projecte, que té com a principals objectius reivindicar la transhumància, preservar el patrimoni relacionat amb els camins ramaders i promocionar turísticament, de manera sostenible, l’àrea per on passa la ruta.

Els alcaldes de Lluçà, Joan Carles Solé, el de Llívia, Elies Nova, i el regidor de Medi Ambient, Patrimoni i Turisme de Santa Margarida i els Monjos, Andreu Clemente, com a municipis impulsors de l’associació, van posar en valor la importància del projecte del Camí ramader de Marina, en el què porten treballant fa tres anys i que ara pren un nou impuls amb la presentació de l’associació i la seva obertura a tots els municipis per on passa la ruta.

A la presentació van assistir representants de més de deu ajuntaments per on transcorre la ruta del camí ramader de Marina i que ja estan formalitzant l’adhesió a l’associació. Del total de 51 localitats per on passa la ruta principal, ja han mostrat interès en formar part de l’associació una vintena d’ajuntaments. Encara queda visitar i presentar el projecte a la resta de poblacions, a l’espera que es vagin adherint tots aquests municipis en els propers mesos.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

10:45
De festa
Fires de Maig
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: