Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha produït actes vandàlics al projecte escolar L’Hort i el Bosc de les escoles

S’ha produït actes vandàlics al projecte escolar L’Hort i el Bosc de les escoles

Ha passat només dos dies després que la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia a condicionés la zona.

Només dos dies després que la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia a condicionés la zona i col·loqués una tancar perimetral per preservar la zona on s’està treballant en el projecte escolar ‘L’hort i el bosc de les escoles’, a Can Mas de la Riera, s’ha tornat a produir un acte de vandalisme que ha suposat destrosses per valor de 500 euros.

Es tracta d’un projecte que pretén actuar sobre la zona de la timba de Can Mas de la Riera per a millorar-ne l’entorn i fer-hi itineraris de natura, punts d’observació de la fauna i millora dels diferents ecosistemes, recuperant mediambientalment una zona d’unes 5 hectàrees de terrenys forestals i zones verdes municipals que discorren per terrenys fluvials al llarg d’un meandre del riu Lavernó, al paratge de La Timba de Can Mas de la Riera. És una iniciativa que es du a terme gràcies a la col·laboració de l’ADF Sant Sadurní, els centres escolars del municipi, ADEMA, i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia per mitjà de la regidoria de Medi Ambient. Justament amb aquest projecte l’ADF Sant Sadurní va ser finalista als premis de prevenció d’incendis forestals 2018.

Des de l’Ajuntament es treballa en accions de conscienciació i contra l’incivisme, alhora que es demana de nou a la ciutadania que respecti l’entorn i que rebutgi i denunciï els actes de vandalisme, per una vila responsable i compromesa.

L’ajuntament explica que si és possible detenir els causants de les destrosses, aquests hauran d’assumir la responsabilitat dels seus actes i el cost dels danys ocasionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: