Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca acollirà l’estrena de l’obra ‘Cunyades’, escrita pel martinenc Ramon Grau

Sant Martí Sarroca acollirà l’estrena de l’obra ‘Cunyades’, escrita pel martinenc Ramon Grau

La Societat El Centre de Sant Martí Sarroca acollirà l’estrena de l’obra ‘Cunyades’, escrita pel martinenc Ramon Grau i dirigida per Josep Maria Farré.

La història, dividida en tres actes, explica que quan en Manel Planas, propietari de la “Impremta Planas i Fills” es mor, el negoci passa a mans dels seus dos fills, en Pere i en Pau, de caràcter afable i que sempre s’han portat molt bé entre ells. No és el cas de les respectives esposes: la Berta i la Sara són dues cunyades que sempre es barallen, són absolutes dominadores dels seus marits i, quan desapareix el patriarca, veuen l’oportunitat per conquerir les regnes del negoci.

L’obra està escrita pel martinenc Ramon Grau, dirigida per Josep Maria Farré i interpretada pels actors del municipi Àngels Vallès, Àngels Ferré, Jordi Sivill i el propi Ramon Grau, que es reserva un petit paper. Grau ja havia estrenat un parell d’obres al mateix local de Sant Martí a la dècada dels 90, abans d’iniciar-se en el món del cinema i la televisió.
‘Cunyades’ s’estrenarà el dia de Sant Esteve, a les vuit del vespre a la sala de la Societat El Centre de Sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: