Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Roben 3 instruments musicals després del concert de Les Quatre Estacions de Vivaldi

Roben 3 instruments musicals després del concert de Les Quatre Estacions de Vivaldi

Els músics ofereixen una recompensa a les persones que trobin els instruments.

Aquest diumenge a les 7 de la tarda l’Auditori Municipal de Vilafranca va acollir el concert de les Quatre Estacions de Vivaldi amb multitud de públic. L’acte va acabar amb molta eufòria per part dels músics per les bones sensacions després de l’actuació, però l’alegria es va veure interrompuda quan van descobrir que els havien robat 3 instruments. Tot plegat va succeir en un impàs de 5 minuts quan van deixar els instruments a l’interior del cotxe que estava aparcat al mateix descampat de l’Auditori. Al tornar es van trobar amb el vehicle obert i que els instruments no hi eren. Concretament han desaparegut un violoncel Haiko Seiffert del 2007 i arc Jean Pascal, una viola Bernd Hiller del 2015, arc model Hill i arc barroc i un violí David Bagué de 1999 i arc Richard Grünke amb les respectives fundes i arquets. Els músics afectats van posar denúncia als Mossos d’Esquadra. Posteriorment la policia va trobar les bosses amb objectes personals però no els instruments.

Els propietaris fan una crida als veïns i veïnes perquè els ajudin a recuperar les seves eines de treball. Asseguren que els lladres ho tindran molt difícil per a vendre aquest tipus de material musical i afegeixen que qualsevol col·laboració serà benvinguda i, fins i tot, ofereixen una recompensa a les persones que trobin els instruments. En cas de tenir informació sobre la localització dels instruments podeu contactar al telèfon 651.806.530.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: