Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Pessebres. La perspectiva immaterial, única forma de salvaguarda’, en una xerrada a Vilafranca

Jordi Montlló Bolart ofereix la xerrada ‘Pessebres. La perspectiva immaterial, única forma de salvaguarda’ a la seu de l’IEP.

El doctor en Antropologia Social i president del col·lectiu El Bou i la Mula Jordi Montlló Bolart oferirà aquest dijous la xerrada ‘Pessebres. La perspectiva immaterial, única forma de salvaguarda’. La conferència tindrà lloc a les set de la tarda a la seu de l’Institut d’Estudis Penedesencs de Vilafranca.

L’acte serà presentat per Ramon Albornà, president de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca i autor del llibre ‘Germans Castells, art i figures per al pessebre’, recentment publicat.

La xerrada està organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs i Associació de Pessebristes de Vilafranca i s’emmarca en el programa “Etnologia en Xarxa“ de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: