Dissabte, 23 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca emeten una tertúlia que fa balanç de la temporada castellera 2018

La tertúlia ha servit per culminar la temporada del ‘Va de Castells’, l’espai de ràdio i televisió d’aquesta casa dedicat a l’actualitat castellera presentat per Pep Ribes i Josep Torreño.

Els convidats de la tertúlia són els periodistes especialitzats Josep Almirall, del 3 Rondes de Catalunya Informació, la periodista del setmanari El 3 de vuit, Judit Benages, el narrador de les diades castelleres de la Xarxa, Toni Comas, i el responsable del Baròmetre Casteller, Carles Esteve.

Els fets que han marcat la temporada del 2018, com el gran estat de forma de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, destronant als Castellers de Vilafranca com a guanyadors del Concurs de Castells, la crisi que han patit algunes colles de gamma extra o colles de 9, com per exemple els Xicots de Vilafranca,  que no han pogut revalidar la categoria, a més d’altres temes destacats del món casteller protagonitzen aquesta tertúlia.

La tertúlia s’emetrà per Penedès TV aquest dijous a la una del migdia i a les set de la tarda, i l’endemà a la una del migdia, mentre que a Ràdio Vilafranca es podrà escoltar demà, dijous, a les 12 del migdia i en reemissió a les vuit del vespre.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
L'estimada immortal
Kurt Weill (1900-1950) - La magnífica música degenerada
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

08:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
08:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Santfeliuenc
09:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: