Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Mossos i Castellers de Vilafranca solidaris amb els malalts d’Alzheimer

El calendari social dels Mossos d’Esquadra conté una fotografia realitzada a Cal Figarot durant la jornada de Tots Sants.

Els Mossos apunten que impulsar, participar o col·laborar en iniciatives solidàries és una altra manera de servir la societat i d’estar al costat dels qui més ho necessiten. Per aquest motiu dels de l’any 2016 fan un calendari solidari.

Les edicions 2018 i 2019 del calendari social dels Mossos d’Esquadra han estat concebudes com un únic projecte en dues etapes. En l’edició 2018 es van fer fotografies durant les festes que es celebren entre la primavera i l’estiu i, en la edició d’enguany, s’han dut a terme durant la tardor i l’hivern. Les 14 fotografies que conté han estat realitzades amb l’ajut i la complicitat de les 9 Regions Policials. En aquest projecte també hi ha participat, de forma desinteressada i altruista 86 Mossos d’Esquadra, 16 fotògrafs, la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya i les 21 Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya, 36 entitats i 12 ajuntaments del territori i més de 200 familiars, cuidadors i psicòlegs de la pròpia FAFAC.

Les fotografies de les festes han estat escollides pel seu fort arrelament i tenint en compte la seva localització entre les 9 Regions Policials, i en relació al Penedès apareix la Diada Castellera de Tots Sants a Vilafranca.

L’edició d’enguany té l’objectiu de superar la xifra obtinguda en les darreres edicions i donar un impuls per al desenvolupament del Projecte d’Estimulació Cognitiva a persones en fases inicials de la malaltia i als grups de suport emocional que està desenvolupant la federació en les diferents Associacions de Familiars d’Alzheimer de Catalunya.

 

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: