Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mariona Castillo a “Les dones de Guido Contini” aquest divendres al Teatre Cal Bolet

Mariona Castillo a “Les dones de Guido Contini” aquest divendres al Teatre Cal Bolet

Aquest espectacle servirà per tancar la primera part de la temporada al teatre Cal Bolet, i com és habitual permetrà en acabar la representació poder parlar amb els intèrprets.

La programació teatral de Cal Bolet tanca la temporada per aquest primer trimestre amb «Les dones de Guido Contini», interpretada per Mariona Castillo, acompanyada al piano per Gustavo Llull. Serà divendres a partir de 2/4 de 9 del vespre.
A través de les cançons de «Nine» (el musical inspirat la pel·lícula 8 i ½ de Fellini), Mariona Castillo interpreta totes «Les dones de Guido Contini» amb el piano de Gustavo Llull i l’ajuda d’un mocador negre semitransparent.
La seva veu i el seu cos seran la dona de Guido Contini, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que va ensenyar-lo a estimar.
Sota la direcció de David Pintó, viurem la història de nou dones en una de sola. I si encara no la coneixíeu, amb aquesta petita joia descobrireu una actriu i cantant de trajectòria brillant que s’enfila més i més. Una delicatessen per acabar l’any amb bon gust. Com és habitual, després de la funció hi haurà la possibilitat de fer tertúlia amb els intèrprets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: