Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marcel Mauri serà a la subhasta de la donació de l’obra de Catherine Bergsrud

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, serà a la subhasta de la donació de l’obra “Adéu siau, oda a Espanya” de Catherine Bergsrud.

Aquest diumenge finalitza l’exposició “Entre Cel i Sòl”  de l’artista Catherine Bergsrud a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer, i  dissabte a dos quarts de set de la tarda, s’hi realitzarà la subhasta de la pintura “Adéu-siau, oda a Espanya”. L’artista ha volgut fer la donació de l’obra en  benefici de la tasca d’Òmnium Cultural. A banda de l’artista, també hi participarà el vicepresident de l’entitat, Marcel Mauri.

La pintura exposa la llibertat en forma d’una dona que s’integra en el paisatge. Avançant, el dia ha de morir per néixer de nou. Tapant la brillant llum vermella i groga del sol ponent es forma la senyera del nou dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: