Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’espai jove de l’antic Mercat de la Pelegrina acull una obra tetral sobre violencia masclista

El grup de teatre Nus ha presentat al nou espai jove del Mercat de la Pelegrina l'obra "Es de conya?" centrat en el fenòmen de la violencia masclista. El treball del grup Nus és innovador perquè, a més de la interpretació, teatral propiament dita, inclou una segona part en la que els espectadors presents tenen [...]

El grup de teatre Nus ha presentat al nou espai jove del Mercat de la Pelegrina l’obra “Es de conya?” centrat en el fenòmen de la violencia masclista. El treball del grup Nus és innovador perquè, a més de la interpretació, teatral propiament dita, inclou una segona part en la que els espectadors presents tenen l’oportunitat de pujar a l’escenari i participar de manera activa en l’obra en un fórum de debat i discussió.

“Es de conya?” presenta la historia de tres joves, dues noies i un noi, que entren en major o menor mesura, malgrat la seva edat, en els tradicionals rols home-dona i acaben caient en els tòpics que envolten el món de la parella i les relacions personals entre els diferents gèneres.

El treball del grup Nus va aplegar un bon nombre de persones al nou espai jove de La Pelegrina que s’ha estrenat recentment. Els assistents van valorar, en especial, la interacció que permet l’obra, un factor que fa posible prendre major consciencia sobre la problemática de la violencia masclista.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: