Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Vida del SIAD denuncia la violència masclista en una obra de teatre a Cal Bolet

La representació, que va comptar amb la participació dels alumnes de teatre de l’IES Alt Penedès, es va fer el passat dissabte a les 8 del vespre.

Es tracta d’una activitat realitzada amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que es va celebrar el darrer cap de setmana de novembre a Vilafranca. La directora del muntatge teatral Rosa González explicava, minuts abans de la funció, que l’obra és fruït d’un taller del teatre que es va fer al Servei Informació i Assessorament a les Dones i que, més endavant, s’hi van sumar els adolescents en el projecte. González, a més, apuntava que ha estat un procés enriquidor per a les dues parts.

El SIAD, Servei Informació i Assessorament a les Dones, és el servei de Benestar Social que ofereix informació, assessorament i una primera atenció i acompanyament en relació a l’exercici dels drets de les dones en tots els àmbits relacionats amb la seva vida laboral, social, personal i familiar.

Els SIAD formen part de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral per a les dones que pateixen violència masclista. Són part del conjunt coordinat de recursos i serveis públics de caràcter gratuït per a l’atenció, l’assistència, la protecció, la recuperació i la reparació de les dones que han patit o pateixen violència masclista en l’Àmbit territorial de Catalunya.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: