Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sales d’estudi amplien horaris durant el període d’exàmens universitaris d’hivern

Entre el 27 de desembre i el 27 de gener, coincidint amb el període d’exàmens dels estudiants universaitàris que són el gruix principal d’usuaris, les dues sales amplien els seus horaris.

Les dues sales d’estudi municipals de Vilafranca, situades a la Casa Amiguet del carrer de La Palma, i a l’ESCAVI al carrer d’Amàlia Soler, amplien de nou els seus horaris de servei a l’estudi del 27 de desembre al 27 de gener, per tal d’atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant els exàmens del primer quadrimestre d’aquest curs 2018/19.
Els horaris de l’ampliació són de dilluns a diumenge des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i des de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit.
Els dies 31 de desembre i 5 de gener les sales tancaran a 2/4 de 9 del vespre, i els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener que són festius les sales romandran tancades.
L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim als joves durant un dels moments de major intensitat pel col·lectiu principal en l’ús i aprofitament d’aquest servei.
Durant la darrera ampliació horària de les sales d’estudi, a finals del curs passat, van fer ús d’aquests espais 5.314 persones. La majoria dels usuaris i usuàries van ser estudiants d’estudis post obligatoris. El 95% a la sala d’estudi Casa Amiguet i el 85% a la sala d’estudi ESCAVI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: