Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Gunyoles viu les festes amb molt d’ambient amb la 42ena edició del seu Pessebre Vivent

El Pessebre Vivent Parlat és una de les activitats culturals de més importància que se celebra al poble de forma ininterrompuda des de fa més de 40 anys.

El Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles va començar les seves representacions el passat dia 16 de desembre i aquestes festes de Nadal ha continuat amb l’activitat prevista. El pessebre de Les Gunyoles té la particularitat de ser una barreja entre pessebre vivent i Pastorets. Els espectadors arriben al nucli d’Avinyonet del Penedès i són guiats pels carrers del poble i per un circuit que recorre part de la serra per a veure els diferents quadres, la majoria dels quals són teatralitzats. És per tant un esdeveniment en el que s’implica tot el poble des de petits a grans.

És per això mateix que per als veïns i veïnes del poble, el pessebre vivent representa un acte de germanor després de 42 anys portant-lo a terme.

Les representacions normalment porten al poble unes dues centes persones procedents d’arreu de Catalunya per cada passi. Era el cas de la Paula i la Susana de Sitges que es van acostar fins a les Gunyoles per viure el Nadal d’una manera diferent.

El Pessebre Vivent Parlat és una de les activitats culturals de més importància que se celebra al poble de forma ininterrompuda des de fa més de 40 anys. Les properes sessions seran el 30 de desembre i l’1 de gener a les 6 i a 2/4 de 8 del vespre i com a representació final el 13 de gener a 2/4 de 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: