Dijous, 19 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès es manté al mes de novembre, sense un increment destacat

El mes de novembre ha tancat els registres d’atur a l’Alt Penedès amb 5.363 persones, amb un lleuger increment de 10 persones més que a l’octubre.

A més s’ha distribuït de forma irregular per municipis, amb més incidència als pobles petits. En concret a Vilafranca l’atur es manté exactament igual que a l’octubre amb 2.247 aturats. A Sant Sadurní es redueix en 6 persones amb 478 aturats. Als Monjos augmenta en 10 persones, fins als 403 aturats i a Gelida baixa de forma notable, amb 28 aturats menys, i una xifra de 359 persones als registres de l’atur. Amb perspectiva interanual, comparant les dades del novembre d’aquest any amb el novembre del 2017, l’atur s’ha reduït a l’Alt Penedès amb 402 persones menys que ara fa un any. I a Vilafranca en un any la llista d’aturats s’ha reduït en 226 persones.

D’altra banda en relació al conjunt de Catalunya l’atur ha pujat a Catalunya en més de 3.200 persones al novembre, un mes d’impàs entre l’acabament de la campanya d’estiu i l’inici de la contractació de Nadal.

Catalunya és, després de les Illes Balears, la comunitat on més ha pujat l’atur en números absoluts durant aquest mes de novembre. El nombre de persones inscrites a les oficines d’ocupació ha augmentat fins als 394.400. És un increment molt lleu respecte a l’octubre, però una baixada de 6,6% en comparació amb el novembre de l’any passat.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: