Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea Feminista La Ruda ha presentat el seu calendari, amb il·lustracions de 13 artistes

El Casal Popular de Vilafranca acollia divendres al vespre la presentació del nou calendari de l’Assemblea Feminista La Ruda.

El calendari compta amb les il·lustracions de 13 artistes feministes de la comarca, d’arreu de Catalunya i d’altres punts de l’estat.

El denominador comú de totes les creacions artístiques és la figura de les bruixes com a marc conceptual, ja que aquestes han representat al llarg de la història la desobediència, la dissidència i la sororitat. El projecte convida a les artistes a rellegir l’essència de les bruixes fugint dels cossos estereotipats, perpetuats pel sistema patriarcal.

A més, un dels objectius del calendari és subratllar dates destacades dins la lluita feminista, sovint invisibilitzades, i buscar referents més enllà d’aquells que ja s’han consolidat.

La iniciativa té un doble objectiu: recaptar fons pel col·lectiu penedesenc i col·laborar amb una casa d’acollida per a persones refugiades a Grècia.

Els calendaris estan a la venda al preu de 15€ i també hi ha la possibilitat d’adquirir làmines de les artistes. Per més informació i reserva de calendaris es pot escriure un correu electrònic a l’adreça .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: