Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’alumnat del PTT Fabricació mecànica engega la segona edició de Vilabicis Solidàries

L’alumnat del PTT Fabricació mecànica engega la segona edició de Vilabicis Solidàries

El projecte vol recuperar bicicletes en desús per donar-les a les cooperatives Actua i Nou Setr que les destinen a persones amb dificultats de transport per arribar a la seva feina.

L’alumnat de l’especialitat Auxiliar de fabricació mecànica del Programa de Formació i Inserció (PFI)–Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca endega una segona edició del projecte VilaBicis Solidàries amb la campanya de recollida de bicis en desús.
VilaBicis Solidàries és un projecte pedagògic que utilitza la bicicleta com a eix transversal per treballar diversos aspectes mediambientals, socials i metodològics. El projecte planteja recuperar bicicletes en desús, reparar-les i donar-les a les cooperatives d’iniciativa social Actua i Nou Set, que les destinaran a persones amb dificultats de transport per arribar al seu lloc de treball o centre de formació.
Dins de l’àmbit mediambiental es posa en valor el reciclatge i la mobilitat sostenible i s’afegeix la dimensió social a través de la donació de les bicicletes un cop reparades. A més, el projecte està centrat amb l’alumnat, afavorint el desenvolupament de competències bàsiques comunicatives, metodològiques i personals. D’acord amb aquest objectiu l’alumnat ha simulat i liderat una empresa amb els departaments de comunicació, logística i producció.
El punt de recollida de bicicletes en desús s’establirà a l’IES Alt Penedès, de dimarts a dijous de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia, o en un altre horari a concertar. La campanya de difusió també preveu oferir xerrades als instituts de Vilafranca per donar a conèixer el projecte i demanar donacions de bicis en desús.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
L'entrevista
Enrique Asensi - escultor

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: