Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola edita una revista amb tota la informació de les recollides selectives

Distribuïda a totes les llars d’Olèrdola acompanyant el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, aquests dies els veïns estan rebent la publicació “Olèrdola neta”.

Editada per l’Ajuntament, aquesta revista gratuïta de 36 pàgines conté  tota la informació sobre horaris i funcionament de les recollides selectives i neteges viàries.

De manera gràfica, amena i entenedora, la publicació informa dels horaris i funcionament de la recollida porta a porta, amb la fracció orgànica i el rebuig, als pobles de Moja, Sant Pere Molanta i Sant Miquel. En la revista també es dediquen apartats al servei de compostatge casolà, les deixalleries i les àrees d’emergència.

La novetat és que la revista també inclou el funcionament de la neteja viària, especificant els seus horaris en cada nucli, detallant quan es fan els  escombrats per aspiració i d’arrossegament i les feines de neteja de reforç manual, així com el  buidat de papereres i la  neteja de les àrees de pipicans.

Al final de la publicació, es convida als veïns a participar en un concurs responent a un qüestionari. En el qüestionari es pregunta, entre altres qüestions, quantes papereres hi ha a  Moja, quan es fa la recollida de poda o a quin contenidor s’ha  de llençar el paper d’alumini . La data màxima d’entrega és el 18 de desembre i entre els encertants, se sortejaran dos carretons de compra, dos cabassos i dues fundes pels entrepans. L’entrega de premis se celebrarà el divendres 21 de desembre, a les 12 del migdia, a l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: