Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La venda de canelons locals augmenta a la vila i al conjunt de Catalunya

El caneló vilafranquí s’ha convertit aquest any en un dels productes estrella de les taules nadalenques tant a la vila com al conjunt de Catalunya i, fins i tot, a punts de l’estranger. La feina que està duent a terme l’empresa vilafranquina Can Caneló continua en creixement i, aquest any, les xifres de venda del [...]

El caneló vilafranquí s’ha convertit aquest any en un dels productes estrella de les taules nadalenques tant a la vila com al conjunt de Catalunya i, fins i tot, a punts de l’estranger. La feina que està duent a terme l’empresa vilafranquina Can Caneló continua en creixement i, aquest any, les xifres de venda del producte han augmentat sobretot durant les jornades prèvies de Nadal i Sant Esteve i també els darrers dies coincidint amb la celebració de final d’any i de Cap d’Any.

L’empresa vilafranquina té visites i comandes de nombrosos llocs de Catalunya que han contribuït a l’increment de les vendes. L’àmplia gamma de l’oferta que posa en el mercat Can Caneló ha facilitat aquesta pujada. A més, fa dos anys, els famosos germans Roca van visitar l’establiment i això va fer que el nivell de publicitat i coneixement de la proposta es disparés.

Una de les característiques que més destaca de l’oferta vilafranquina és la varietat de sabors i de beixamels que tenen els canelons que es posen a la venda. Fins a 10 sabors diferents es poden degustar més enllà de les tradicionals. Aiximateix, cada tipus de caneló s’acompanya d’una beixamel específica que ajuda a complementar el gust principal del plat.

Can Caneló va començar i continua sent una empresa completament familiar i de caràcter vilafranquí, però la seva expansió en el conjunt del territori està provocant que els nivells de treball obliguin a un gran desplegament humà dels seus propietaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: