Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera jornada de visita a la fàbrica de joguines del patge Raimon satisfà les expectatives

Aquest dijous obria les portes per primera vegada la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, ubicada en una nau del carrer del Comerç de Vilafranca. Una proposta que ha aixecat molta expectació.

Recordem que les entrades es van exhaurir en quatre dies, però el resultat sembla que ha respost al que s’esperava.
Els infants i els seus acompanyants són rebuts en arribar a la nau per en Xarel·lo, que ajuda a que l’espera sigui menys feixuga i els explica que trobaran i com funciona la visita.
Un altre dels personatges que els visitant es troben al llarg del recorregut és La Fosca, la carbonera. Ella és l’encarregada de complir els encàrrecs de sacs de carbó que fa el patge.
Evidentment en la visita a la fàbrica es veu com treballen els ajudants del patge Raimon en aquests dies tant intensos; i també s’hi troba el mateix patge que comentava que estava satisfet en aquest 15è nadal a Vilafranca de poder ensenyar casa seva.
Entre els qui havien acabat la visita les sensacions eren del tot positives i valoraven l’experiència com a molt emocionant. Laia Vendrell, Arnau Pujol i Esther Mateo ho comentaven així en sortir de la visita.
Al llarg d’aquests propers dies, i fins el 4 de gener, els qui van poder aconseguir la seva entrada podran gaudir d’aquesta experiència sorprenent que s’estrena aquest nadal i que ha tingut una molt bona acollida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: