Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica encara els darrers assaigs pel tradicional Concert de Sant Esteve

Serà el 26 de desembre a l’Auditori Municipal a les set de la tarda.

Aquest passat dilluns al vespre celebraven un dels darrers assaigs abans de la cita. També en faran un amb l’orquestra aquest proper dissabte. Tot plegat, per acabar de perfilar els serrells pendents de la proposta musical d’enguany.

A més de les tradicionals cançons nadalenques, la Polifònica també preparar la cantata 131 de Bach.

La Polifònica és una entitat coral qua va néixer l’any 1947 a Vilafranca amb el nom de Cor Nadalenc i amb la finalitat inicial de cantar per les festes de Nadal. Des d’aleshores la seva activitat ha estat ininterrompuda i ha ampliat progressivament els seus objectius i repertori, que avui comprèn centenars d’obres dels més diversos estils de música coral. L’entitat ha estat dirigida successivament per Maria-Rosa Juncosa, Manel Cervera i Josep-Anton Huguet. Xavier Cervera n’ha estat el director des del 1974 fins al 2010. Actualment, David Hernàndez Urpí, és el director titular, amb Marc Díaz, director assistent.

La Polifònica de Vilafranca ha actuat arreu de Catalunya i a nombrosos països europeus, i ha col·laborat sovint amb prestigioses orquestres, directors, cors i solistes. També ha participat en múltiples festivals i cicles de concerts, i ha realitzat diversos enregistraments, l’últim dels quals, un CD amb la versió completa de l’obra de teatre líric La Santa Espina, d’Enric Morera i Àngel Guimerà. La Polifònica de Vilafranca és membre fundador de la Federació Catalana d’Entitats Corals i està integrada per una cinquantena de cantaires, amb caràcter totalment amateur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: