Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local porta un concert solidari amb Creu Roja a l’Església de Sant Francesc

El concert s’organitzava per recollir fons per el projecte de beques menjador que impulsa Creu Roja Alt Penedès, i va acostar a un espai com l’església de Sant Francesc dues veus de la lírica.

Dissabte passat l’Església de Sant Francesc acollia un concert d’òpera amb el tenor de Jorge Jasso i el baríton Plamen, organitzat per la Fundació Futura Local i a benefici de Creu Roja. Un concert amb el que es recollien diners per el projecte ‘beques menjador, cap nen sense menjar’ de la Creu Roja de l’Alt Penedès.
Com explicava la presidenta de la Fundació La Futura Local, Maria Josep Tuyà, els va semblar una proposta interessant i important pel que tenia també d’integral amb la resta de membres de la unitat familiar.
El concert comptava amb el tenor mexicà Jorge Jasso, i el baríton búlgar Plamem Papazikov. Jasso fa 15 anys que viu a Catalunya i té familía al Penedès.
El concert va començar dissabte a les 10 de la nit a l’església de Sant Francesc, un espai diferent a l’habitual per aquests intèrprets que van oferir un repertori divers amb peces d’estils variats per poder arribar a tots els públics.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: