Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local porta un concert solidari amb Creu Roja a l’Església de Sant Francesc

El concert s’organitzava per recollir fons per el projecte de beques menjador que impulsa Creu Roja Alt Penedès, i va acostar a un espai com l’església de Sant Francesc dues veus de la lírica.

Dissabte passat l’Església de Sant Francesc acollia un concert d’òpera amb el tenor de Jorge Jasso i el baríton Plamen, organitzat per la Fundació Futura Local i a benefici de Creu Roja. Un concert amb el que es recollien diners per el projecte ‘beques menjador, cap nen sense menjar’ de la Creu Roja de l’Alt Penedès.
Com explicava la presidenta de la Fundació La Futura Local, Maria Josep Tuyà, els va semblar una proposta interessant i important pel que tenia també d’integral amb la resta de membres de la unitat familiar.
El concert comptava amb el tenor mexicà Jorge Jasso, i el baríton búlgar Plamem Papazikov. Jasso fa 15 anys que viu a Catalunya i té familía al Penedès.
El concert va començar dissabte a les 10 de la nit a l’església de Sant Francesc, un espai diferent a l’habitual per aquests intèrprets que van oferir un repertori divers amb peces d’estils variats per poder arribar a tots els públics.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: